Signalisatiekegels en accessoires

Signalisatiekegels helpen bij de opstelling van een tijdelijke signalisatie. Ze zetten de voorbijgangers aan om een deel van de rijweg niet te gebruiken. Het bouwterrein is zo beveiligd, alsook het personeel en de weggebruikers. Ontdek in dit gamma ons gamma signalisatiekegels en signalisatielampen.

38 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Reflectie  
Retroreflecterend(7)
Niet reflecterend(7)
Reflecterend(4)
Ja(2)
Kleur  
Fluo oranje(6)
Geel/Zwart(5)
Rood/Wit(4)
Wit(4)
Rood(3)
Wit/Oranje(2)
Geel(2)
Blauw(2)
Fluo geel/Zwart(2)
Groen(1)
Grijs(1)
Fluo geel(1)
Zwart(1)
Materiaal  
Soepel PVC(14)
Polyethyleen(10)
Plastic(2)
Polypropyleen(2)
Polycarbonaat(1)

Baken bouwterreinen af met behulp van onze signalisatiekegels. Ze zijn beschikbaar in verschillende modellen, vormen en kleuren en zorgen voor een tijdelijke maar zeer zichtbare signalisatie.

Deze kegels signaleren dat de weggebruiker een deel van de weg niet mag gebruiken omwille van werkzaamheden, interventies of reddingsoperaties (tijdens ongevallen).

Zij zorgen er onder andere ook voor dat de omleiding langs de beschermde zone zonder moeite verloopt. Dankzij de conische vorm is het bovendien gemakkelijker om ze te stapelen, op te bergen en te transporteren.

In dit gamma vindt u ook een breed gamma aan waarschuwingsborden, met of zonder tekst, zodat u kunt kiezen voor de meest geschikte oplossing naargelang uw behoeften omtrent afbakening en gevaarssignalisatie.
Maak ook kennis met ons Skipper™ gamma, dat bestaat uit bakens met uittrekbare afbakeningslinten, kegels voor bakens, paaltjes, enz.

Ontdek ook ons gamma aan om voorbijgangers te wijzen op de aanwezigheid van werkzaamheden. Het is eveneens noodzakelijk om uw werknemers uit te rusten met en om ze zichtbaar te maken voor de weggebruikers en zo het risico op ongevallen te verkleinen.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten