Markering voor wegwerkzaamheden

Bij wegenwerken kan de grondmarkering worden gewijzigd. Het is noodzakelijk dat de weggebruikers worden begeleid aan de hand van een tijdelijke grondmarkering om op een duidelijke en efficiënte wijze de veiligheid van allen te waarborgen. Seton stelt u een gamma voor dat beantwoordt aan de vereisten van de wegcode.

4 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Kleur  
Wit(4)
Rood(2)
Blauw(2)
Geel(2)
Oranje(2)
Roze(2)
Groen(1)
Materiaal  
Aluminium(1)
Aluminium bekleed met polyurethaan(1)
Toepassingsgebied  
Binnen en buiten(1)
Buiten(1)

Tijdens een periode van werkzaamheden is het niet uitzonderlijk om op en rond de bouwterreinen de grondmarkering te wijzigen, of er simpelweg eentje toe te voegen, om zo te berichten over de te nemen voorzorgen en acties in de directe omgeving van het gebied in kwestie.

Zo heeft Seton gekozen voor een waaier aan producten voor tijdelijke grondmarkering om de te volgen werkwijze voor de betrokkenen mee te delen en aan te geven.

Dit kan natuurlijk een verandering van rijstrook inhouden alsook een omleiding, welke goed benadrukt moeten worden om het verkeer vlot te laten verlopen en het risico op ongevallen te verkleinen, terwijl een optimalisatie van de veiligheid wordt bereikt.

Bijgevolg vindt u hier een selectie van tijdelijke verf in spuitbussen alsook zelfklevende signalisatiestroken en speciale plakband om wegen en parkeerplaatsen te markeren.

Voor andere oplossingen rond markering, nodigen wij u uit om onze pagina’s te raadplegen gewijd aan .
Het is u tevens mogelijk een verticale signalisatie aan te brengen met onze .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten