Afzetlinten en -palen voor bouwwerf

Elk bouwterrein moet voorzien zijn van een duidelijke (tijdelijke) signalering om de veiligheid te garanderen. Seton stelt u een gamma voor aan afzetlinten en afzetpalen om zones met verboden toegang af te zetten. Voor een afbakening in uw bedrijf, kiest u beter voor onze speciaal voor binnengebruik.

1-40 van 67 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Reflectie  
Niet reflecterend(28)
Retroreflecterend(2)
Ja(1)
Neen(1)
Reflecterend(1)
Materiaal  
Polyethyleen(17)
Aluminium(5)
Staal(5)
PVC(4)
Polypropyleen(3)
Weefsel(2)
Vinyl(2)
Staal / aluminium(2)
Plastic(1)
Polyethyleen op basis van maïszetmeel(1)
Roestvrij staal(1)
Metaal(1)
Vinyle(1)
Polycarbonaat(1)
Kleur  
Rood(19)
Zwart(16)
Rood/Wit(12)
Geel/Zwart(11)
Oranje(11)
Geel(10)
Blauw(10)
Groen(9)
Grijs(9)
Wit(8)
Fluo geel(4)
Magenta/Geel(2)
Fluo groen(1)
Fluo rood(1)
Fluo roze(1)
Fluo oranje(1)
Zwart/Wit(1)
Wit/Blauw(1)
Fluo blauw(1)
Aluminium(1)
Rood/Geel(1)
Groen/Wit(1)
Donkerblauw(1)
Donkerrood(1)
Oranje/Zwart(1)
Grijs/Rood(1)
Zilver(1)
Kleurloos(1)
  1. 1
  2. 2

Afzetlinten worden heel vaak gebruikt, zeker in het geval van tijdelijke signalering om zones af te bakenen zoals een bouwwerf, een parcours, enz.

Indien het lint is opgerold, neem het niet veel plaats in terwijl het toch een groot oppervlak op een heel zichtbare manier kan afbakenen. De afzetlinten moeten voldoen aan de vereisten omtrent fluorescentie en reflectie. In het algemeen worden ze ontworpen in goed zichtbare kleuren (contrast rood/wit of geel/zwart).

Om gebieden op een correcte manier af te bakenen, is het vaak nodig om afzetpalen te plaatsen waaraan de linten bevestigd worden. Seton stelt u een groot gamma aan afzetlinten voor, met of zonder tekst en in verschillende kleuren en contrasten. U vindt in dit gamma ook afzetpalen om snel en moeiteloos uw gebied te omheinen.

Ontdek zeker ook ons Skipper™ gamma, bestaande uit bakens met uittrekbare afzetlinten, afzetpalen, kegels, muurhouders voor bakens enz. Al deze accessoires zijn onderling combineerbaar. Afbakening aan de voordeligste prijs!

Voor een verhoogde zichtbaarheid raden wij u onze aan.
Het is eveneens mogelijk een zone af te bakenen aan de hand van onze . Dit garandeert een stevigere markering en minder risico's op indringers.
Wij raden u ten slotte ook sterk aan om te denken aan de persoonlijke beschermingsmiddelen. Dankzij onze PBM bent u altijd op een veilige en adequate manier beschermd. Ontdek zeker onze gamma's en .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten