Werfsignalering

Bij werkzaamheden is het belangrijk om een goede werfsignalering op te stellen. Een werf kan namelijk een hindernis vormen voor de voorbijgangers en een mogelijk gevaar voor de arbeiders die er aan het werk zijn. Seton stelt u een volledig gamma voor aan tijdelijke werfsignalering bestemd om de gebruikers te waarschuwen en te begeleiden en zo de veiligheid van allen te waarborgen.

Resultaten 1-40 van 259

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Als er werken worden uitgevoerd, moet er bij wet een minimum aan werfsignalering worden aangebracht.

Voor de efficiënte opstelling van een tijdelijke werfsignalering zijn er drie elementen die in acht moeten worden genomen.

De tijdelijke signalering van een werf wordt uitgevoerd met die dienen om gebruikers te waarschuwen voor een tijdelijk risico. De zorgt ervoor dat u hen kunt begeleiden om zo een vlot verkeer in de hand te werken.

De signalering van voertuigen aanwezig op of langs de openbare weg die een gevaar kunnen vormen voor het verkeer of de betrokkenen op de werf. Een assortiment van helpt u om ze vooral zichtbaar en herkenbaar te maken.

De signalering van de werknemers die constant zichtbaar moeten zijn, zowel voor de voorbijgangers als voor de bestuurders van mobiele werktuigen op de werf. Een compleet gamma aan stelt u in staat om uw werknemers deftig uit te rusten.

Om de best mogelijke service aan te bieden, gebruikt Seton cookies. Bij het verder surfen op deze website, zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Sluiten