Afzetpalen en kettingen

Afzetpalen en/of -kettingen zijn de beste oplossingen voor de afbakening van een gebied of een verbod op de toegang daartoe. Bij Seton is het bovendien een oplossing aan een schappelijke prijs. Ontdek in dit aanbod alles wat u nodig heeft voor een propere, duidelijke en duurzame afbakening.

De beste manier om een zone af te bakenen of de toegang ertoe te verbieden is het gebruik van het geschikte materiaal. Selon heeft voor u de beste afzetpaaltjes en -kettingen geselecteerd om u volledig tevreden te stellen, en dit alles met een uitstekende verhouding prijs/kwaliteit.

Het enige wat u nog hoeft te doen is kiezen tussen:

- Kettingen van staal, roestvrij staal, inox of polyethyleen
- Paaltjes van PVC, staal of plastiek, vast of verwijderbaar, voor binnen of buiten, voor plekken met licht of zwaar verkeer
- Afzonderlijke artikelen of een kit samengesteld uit: paaltje en bord / paaltjes, borden en ketting / paaltjes, ketting en haakjes

In ons assortiment beschikken wij ook over alles dat sokkels en tussenstukken betreft. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een uitstekende tijdelijke of permanente afbakening.

Indien u uw parkings nog beter wenst uit te rusten, denkt u misschien ook aan onze markeernagels die u terugvindt in ons gamma . U komt er ook grondreflectoren, thermoplastische grondmarkering, … tegen. Laat u verleiden door ons uitgebreid aanbod!

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten