Muurbescherming voor leidingen

Kabels en leidingen langs muren kunnen de oorzaak zijn van verwondingen aangezien ze niet vasthangen. Plaats daarom beschermprofielen voor leidingen en kabels om te voorkomen dat uw werknemers zich bezeren. Vervaardigd uit soepel schuim om schokken zo efficiënt mogelijk te dempen.
Dankzij de zichtbare kleuren signaleren ze ook gevaarlijke zones.

3 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Dikte  
10mm(1)
20mm(1)
25mm(1)
Diameter  
135mm(1)
50mm(1)
80mm(1)
Diepte  
40mm(1)
67mm(1)

Bedek de kabels en leidingen langs de muren van uw magazijn opdat uw werknemers zich niet zouden bezeren wanneer ze voorbijlopen.

Het is daarom een goed idee om beschermprofielen voor leidingen en kabels te plaatsen. Zoals hun naam het aangeeft, beschermen ze de leidingen en kabels langs uw muur bij de passage van machines of voertuigen. Ze voorkomen ook verwondingen wanneer u in aanraking komt met een kabel of leiding.

Deze beschermprofielen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, opdat u zowel de leiding en/of kabel met de kleinste en die met de grootste diameter kunt beschermen.

Het materiaal zorgt voor een uitstekende anti schok bescherming en de afgeronde vorm garandeert een zachte schokdemping.

De contrasterende kleur draagt bij aan de veiligheid, in die zin dat het op een extra zichtbare manier signaleert dat er gevaar is op botsing.

Het is belangrijk om de substantie van uw leiding goed aan te duiden. Bekijk hiervoor ons gamma .
Ontdek ook onze om uw kabels te kunnen identificeren.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten