Antisliptrapneuzen

De trap nemen is altijd gevaarlijk en het risico op uitglijden en vallen bestaat altijd. Om ernstige verwondingen te voorkomen kunt u trapneuzen plaatsen. Bekijk onze verschillende modellen, kleuren en materialen en kies het product dat het meest geschikt is voor uw werkomgeving.

20 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Zelfklevend  
Neen(13)
Ja(2)
Materiaal  
Aluminium(6)
Roestvrij staal(3)
Plastic versterkt met glasvezel(2)
Aluminium steun(2)
Polyesterhars(2)
Elastomeer(1)
Rubber(1)
Staal(1)
Aluminium / PVC(1)
Glasvezel(1)
Breedte  
110mm(1)
120mm(2)
180mm(1)
240mm(1)
250mm(1)
25mm(1)
280mm(1)
38mm(1)
50mm(3)
52mm(1)
53mm(3)
55mm(2)
62mm(1)
65mm(1)
66mm(1)
70mm(1)
80mm(1)

FAQ


Wat zijn trapneuzen?

Trapneuzen zijn hoekprofielen die op de punt van een traptrede bevestigd worden met als doel te vermijden dat mensen uitglijden.

Waarom doet u er goed aan om trapkanten te plaatsen?

Trappen vormen altijd een extra risico, al is het in het naar boven of naar beneden gaan. Een mens kan al gemakkelijk een misstappen, zeker als de zichtbaarheid beperkt is. En een ongeluk als gevolg van misstappen op een trap kan zware gevolgen hebben; er is een grotere kans op ernstige verwondingen dan bv. bij vallen op gelijke hoogte. Daarnaast helpt het ook als u de juiste draagt.

Hoe werken ze?

Deze afwerkprofielen zorgen voor extra grip dankzij hun antislipwerking. Die antislipwerking wordt gecreëerd door schurende deeltjes of door reliëf dat toegevoegd werd aan het oppervlak van de plaat.

Keuzehulp


U kunt onder meer kiezen uit verschillende materialen: staal, rubber, polyester, elastomeer, aluminium, of glasvezel. Afhankelijk van het gekozen materiaal is de trapneus slijtvast, bestand tegen olie of tegen chemische producten, detergenten etc.

Ook zijn er verschillende kleuren. Ofwel kiest u een zichtbaar kleur voor extra zichtbaarheid, ofwel kiest u een neutraler kleur, voor een meer esthetisch effect.

Als laatst kiest u tussen twee bevestigingsmethoden: om vast te schroeven (a.d.h.v voorgeboorde gaten) of om vast te lijmen. Bekijk onze producten voor om het juiste materiaal te vinden.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten