Antislippictogrammen voor vloer

Combineer veiligheidsignalering en antislip bescherming dankzij onze antislip pictogrammen voor vloer. Zo vermindert u het risico op slip -en valpartijen en signaleert u duidelijk aan uw werknemers de te respecteren veiligheidsmaatregelen. Kortom, een multifunctionele oplossing om de veiligheid in uw magazijn maximaal te garanderen.

15 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Toepassingsgebied  
Binnen(9)
Binnen en buiten(4)
Materiaal  
PVC basis met deeltjes van aluminiumoxide(9)
Vinyl(6)
Fotoluminescentie  
Neen(9)
Ja(8)

Uitglijden op de werkvloer is een van de belangrijkste oorzaken van ongevallen met werkonderbreking. Seton helpt u het risico op uitglijden en vallen in uw magazijn te verminderen. De antislip pictogrammen voor vloer combineren twee oplossingen in het kader van risicopreventie. Enerzijds zijn ze antislip en zorgen ze er dus voor dat u niet uitglijdt, anderzijds signaleren ze ook potentieel gevaar of de te respecteren regels van uw magazijn.

U vindt verschillende symbolen - gevaar, gebod en verbod - die risico's aanduiden zoals de aanwezigheid van vorkheftrucks. Ze tonen eveneens de aanbevelingen om de veiligheid maximaal te verzekeren.

De pictogrammen zijn beschikbaar in een fotoluminescente versie voor slecht verlichte of donkere plaatsen, of in een standaardversie. Aan u om te kiezen wat de beste oplossing is voor uw situatie.

Deze antislip pictogrammen voor vloer hebben een hoge antislipkracht (R13). Ze zijn aangepast aan de drukke passage van voorbijgangers en bestand tegen schuring en extreme temperaturen.

Bekijk ook onze gamma's om grote zones in uw magazijn te markeren en onze .
Vervolledig uw veiligheidssignalering dankzij onze gamma's en .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten