Antislippictogrammen voor vloer

Combineer veiligheidsignalering en antislipbescherming dankzij onze pictogrammen voor vloermarkering. Zo vermindert u het risico op slip- en valpartijen en signaleert u duidelijk aan uw werknemers de te respecteren veiligheidsmaatregelen. Kortom, een multifunctionele oplossing om de veiligheid in uw magazijn te verhogen.

15 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Toepassingsgebied  
Binnen(9)
Binnen en buiten(4)
Materiaal  
PVC basis met deeltjes van aluminiumoxide(9)
Vinyl(6)
Fotoluminescentie  
Neen(9)
Ja(8)

FAQ


Waarvoor dient dit type vloermarkering?

De functie van deze vloerpictogrammen is tweeërrlei. Enerzijds signaleren ze een (potentieel) gevaar of welke voorschriften gerespecteerd moeten worden. Anderzijds beschermen ze tegen valpartijen door hun antislipwerking.

Keuzehulp


Afhankelijk van de boodschap die je wilt overbrengen, kunt u kiezen tussen pictogrammen die een gebod, een verbod of een gevaar signaleren. Per categorie kunt u kiezen uit verschillende pictogrammen en vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld waarschuwen voor transportvoertuigen, roken verbieden of gehoorbescherming verplichten.

Ongeacht het pictogram bieden al deze producten een hoge antislipkracht (R13), zijn ze bestand tegen zwaar verkeer, slijtvast én bestand tegen extreme temperaturen.

Vervolledig de veiligheidssignalering in uw opslagplaatsen met onze , zoals de en onze .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten