Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

AED defibrillators

Omdat een hartstilstand iedereen kan overkomen, op eender welk moment en plaats, en omdat elk jaar in Nederland en België samen meer dan 20 000 mensen sterven aan een hartstilstand… biedt Seton u een waaier van automatische externe defibrillators HS1 aan die gemakkelijk te gebruiken zijn en aangepast zijn aan het groot publiek. Het is tijd om u uit te rusten!

3 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :

De uitrusting van een automatische externe defibrillator maakt deel uit van de noodzakelijke EHBO-middelen in een onderneming, maar is niet opgelegd door de wet. Toch is het noodzakelijk om rekening te houden met de risicofactoren om de noodzaak om zich uit te rusten te evalueren:

  • Het aantal samengekomen personen op eenzelfde plaats (onderneming of zaak toegankelijk voor het publiek)

  • Het aantal personen ouder dan 50 jaar,

  • Indien de centra voor eerste hulpdiensten verafgelegen liggen,

  • Indien de personen onderworpen zijn aan zware fysieke inspanningen (sportactiviteiten, laden van goederen, ongewone omgeving wat temperatuur betreft, etc.),

  • Indien de personen kwetsbaar zijn (zieke personen, oudere werknemers, personen die al hartproblemen hebben gehad),

  • Indien er specifieke risico’s verbonden zijn aan de activiteit (elektrische gevaren en risico’s voor verdrinking).

  • Het klaarleggen van een automatische externe defibrillator (AED) in uw onderneming kan het leven van personen redden, maar dan moet het duidelijk zijn hoe het apparaat werkt, wordt onderhouden en wordt opgeladen. Wij nodigen u dus uit om ons forum voor vragen te ontdekken waar u al onze raadgevingen terug zult vinden met het oog op het kiezen en het onderhouden van een automatische externe defibrillator.

    Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten